NOX logga

Din Städfirma i Stockholm

Visningsstädning

Hur viktigt är första intrycket? Mycket viktigt skulle vi säga. Anlita ett proffs för visningsstäd och visa upp din bostad från sin bästa sida. Vi har stor vana och erfarenhet av städning inför och efter försäljning. Vi har kvalitetsgaranti och tar vårt städuppdrag på allvar, det kan vara städningen som gör det lilla extra under visningen. 


Flyttstädning

Orkar du inte flyttstäda själv? Vi förstår dig! Flyttstädning tar tid och det är krävande. Lägg den tiden och energin på allt komma iordning i ditt nya hem istället. Vi har kvalitetsgaranti och gör allt för att både du och den som flyttar in ska bli nöjda med städningen. NOX är Uppsalas mest rekommenderade städfrima och nu städar vi även i norra Stockholm.  Välkommen!

Läs mer om flyttstädning

Byggstädning

Är ditt hem täckt i byggdamm? Ta det lugnt, vi hjälper dig! Byggdamm har en tendens att krypa in i varje liten vrå och under varje list och springa. Så en ordentlig byggstädning är att rekommendera efter renoveringen. Kontakta oss så hjälper vi dig med byggstädning efter både små och stora renoveringsjobb. Vi hjälper både privatpersoner och företag med byggstäd vid renovering eller nybyggnation. 

Kontakta oss för städning i Märsta, Upplands Väsby, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Danderyd, Täby, Vallentuna, Rosersberg, Kista, Helenelund och allt där emellan. Stockholm Norrort helt enkelt. För städning i Uppsala och Knivsta, gå till NOX Uppsala.